Het is stilaan een traditie geworden dat Brass Band Leieland in het voorjaar, ter ondersteuning van onze vereniging, een wijnactie organiseert. Het hoeft geen betoog dat het voor een vereniging in tijden van steeds verminderende subsidiëringsmogelijkheden, sponsoring, of zelfs het organiseren van een concert, steeds moeilijker wordt om financieel het hoofd boven water te houden. Daarom willen wij graag nogmaals een beroep doen op uw hulp. Door deel te nemen aan onze wijnactie haalt u een aantal (h)eerlijke en verrassende wijnen in huis, ideaal voor een verfrissende aperitief, een gezellige BBQ, of een zwoele zomeravond.

Zoals elk jaar hebben we voor u heel zorgvuldig een selectie gemaakt van wijnen die een uitgesproken zomers karakter hebben. Onze traditionele Chileense Santa Carolina-selectie wordt dit jaar opnieuw vergezeld door een Belgische witte wijn van de hand van Martin Bacquaert. We vullen aan met een Franse luxe-rosé die eveneens te verkrijgen is als Magnum en een intense rode wijn uit Argentinië. Uiteraard is onze feestwijn, de Spaanse cava opnieuw van de partij, alsook de olijfolie voor koude en warme gerechten, of als presentje op een barbecue.

Onderstaand wijnaanbod is er echt één van ontdekkingen, waarbij prijs/kwaliteit steeds centraal staat. Als dat alles nog niet genoeg is, krijgt u ook nog de kans om Fire in the Sky, de cd van Brass Band Leieland mee te bestellen.

Dit jaar hebben we naast dit alles nog wat nieuws. Na een “online-beertasting” met gans de band zijn we de samenwerking aangegaan met brouwerij De Ranke uit Dottignies. Uit hun selectie kozen we Guldenberg en Noir de Dottignies in een mooie 75cl fles.

Bedankt voor uw gewaardeerde steun, en gezondheid!


Het bestuur en de leden van Brass Band Leieland

Bestelformulier


Naam & Voornaam 
Adres 
 
 

Email 
Telefoon 
Afhaling 
 
 
Wijn wordt afgehaald door lid van Brass Band Leieland

 Aantal FlessenPrijsTotaal

Santa Carolina
Chardonnay Estrellas
2019 Rapel Vallei, Chili
€7€0

Santa Carolina
Cabernet Sauvignon Rosé Estrellas
2019 Rapel Vallei, Chili
€7€0

Santa Carolina
Carmenère Estrellas
2017 Rapel Vallei, Chili
€7€0

Entre-Deux-Monts
Quatre Cépages
2020 Heuvelland, België
€12€0

Château du Rouët
Estérelle
2020 Côtes de Provence, Frankrijk
€10€0

Château du Rouët Magnum
Estérelle
2020 Côtes de Provence, Frankrijk
€20€0

Norton Malbec Reserva
Mendoza, Argentinië
€12€0

Cava
Gran Troya Brut
Penedès, Spanje
€10€0

Las Doscientas Premium Olive Oil
Extra Virgen – Giftbox 2x50cl
Chili
€20€0

Guldenberg 75cl
Goudblond 8%
€8€0

Noir de Dottignies 75cl
Zwart 8.5%
€8€0

Fire in the Sky
€15€0
Totaal€0

Praktisch


De wijnactie van Brass Band Leieland loopt tot en met zaterdag 3 juli 2021. Op 10 juli is er een afhaaldag voorzien, maar omwille van Covid-19 zullen ook dit jaar enkel BBL-leden de wijnen kunnen afhalen. Het bestelformulier is hiervoor voorzien.
Tot slot willen we u er nog op wijzen dat bestellingen enkel worden doorgegeven indien we de betaling ten laatste op 3 juli 2021 ontvangen hebben, dit om voor de hand liggende redenen.