Brass Band Leieland staat onder de deskundige leiding van Sam Werbrouck.. De leden van Leieland zijn koperblaasliefhebbers van het zuiverste water: nagenoeg iedereen combineert zijn of haar lidmaatschap bij een fanfare of harmonieorkest uit de Zuid-West-Vlaamse regio met een vast zitje in Brass Band Leieland. De gedrevenheid en de vakkennis van de dirigent en het aanstekelijke enthousiasme van zijn muzikanten staan garant voor succesvolle en gesmaakte optredens.

Brass Band Leieland tijdens het najaarsconcert 2007

Elk jaar organiseert Brass Band Leieland twee concerten in eigen streek, zodat wij de brassband beter bekend kunnen maken bij onze streekgenoten. Daarnaast staan wij open voor iedereen die een concert wil organiseren, zowel in binnen- als buitenland. Scholen, culturele raden, middenstands- en handelsverenigingen, sociale of culturele verenigingen, instellingen, bedrijven, gemeente- of stads-besturen kunnen ter gelegenheid van verenigings- of stadsfeesten, academische zittingen, corporate events, in het kader van een culturele dag of week of als onderdeel van de culturele opvoeding van de jeugd een beroep doen op Brass Band Leieland.

Meer informatie betreffende het organiseren van concerten of andere evenementen in samenwerking met Brass Band Leieland vindt U op onze contactpagina.