Het is stilaan een traditie geworden dat Brass Band Leieland in het voorjaar, ter ondersteuning van onze vereniging, een wijnactie organiseert. Het hoeft geen betoog dat het voor een vereniging in tijden van steeds verminderende subsidiëringsmogelijkheden, sponsoring, of zelfs het organiseren van een concert, steeds moeilijker wordt om financieel het hoofd boven water te houden. Daarom willen wij graag nogmaals een beroep doen op uw hulp. Door deel te nemen aan onze wijnactie haalt u een aantal (h)eerlijke en verrassende wijnen in huis, ideaal voor een verfrissende aperitief, een gezellige BBQ, of een zwoele zomeravond.

De positieve feedback die we de vorige jaren op de aangeboden wijnen mochten ontvangen, zetten de kwaliteit van de aangeboden flessen nog eens extra in de verf. Een aantal leden van Brass Band Leieland gaan dan ook persoonlijk proeven om deze mooie selectie samen te stellen. De rosé is terug op topniveau, en het aanbod werd afgewisseld met 2 Portugese Seleçao do Ano wijnen van Monte Da Ravasqueira. Onze topper King Malbec zit ook in een nieuw jasje, en we bieden zelfs extra virgen olijfolie aan. Als dat alles nog niet genoeg is, krijgt u ook nog de kans om Fire in the Sky, de cd van Brass Band Leieland mee te bestellen.

Bedankt voor uw gewaardeerde steun, en gezondheid!


Het bestuur en de leden van Brass Band Leieland

Bestelformulier


Naam & Voornaam 
Adres 
 
 

Email 
Telefoon 
Afhaling 
 
 
Ik kom de wijn ophalen op maandag 3 juni tussen 19.30 en 22.00u
Wijn wordt afgehaald door lid van Brass Band Leieland

 Aantal FlessenPrijsTotaal

Santa Carolina
Chardonnay
Chili
€6.5€0

Santa Carolina
Rose
Chili
€6.5€0

Santa Carolina
carmenere
Chili
€6.5€0

Monte Da Ravasqueira
Seleção do Ano Branco
2017
Portugal
€8.5€0

Monte Da Ravasqueira
Seleção do Ano Tinto
2017
Portugal
€8.5€0

King Malbec
Mendoza
2018
Argentinië
€9€0

Gran Troya
Cava
Spanje
€8.5€0

Las Doscientas Picual
Extra Virgen Olijfolie
Chili
€10€0

Fire
in the
Sky
€15€0
Totaal€0

Praktisch


De wijnactie van Brass Band Leieland loopt van 1 april tot en met 27 mei 2019. Op 3 juni is er een afhaalavond voorzien. Op deze avond kunt u een blik achter de schermen van Brass Band Leieland werpen en een kijkje nemen hoe het eraan toe gaat tijdens de wekelijkse repetities.

Dit jaar heeft u evenwel de kans om uw wijnen al op 29 april af te halen. Zo kan u op uw communie- of lentefeest al genieten van onze mooie selectie. In dat geval dient uw bestelling binnen te zijn tegen 22 april. Indien u zelf de wijnen niet kunt ophalen, kan u natuurlijk ook een lid van de band vragen om deze voor u mee te nemen. Het bestelformulier is hiervoor voorzien.

Tot slot willen we u er nog op wijzen dat bestellingen enkel worden doorgegeven indien we de betaling ten laatste op 3 juni 2019 ontvangen hebben (of op 22 april bij vroege levering), dit om voor de hand liggende redenen.