Het is stilaan een traditie geworden dat Brass Band Leieland in het voorjaar , ter ondersteuning van onze vereniging, een wijnactie organiseert. Het hoeft geen betoog dat het voor een vereniging in tijden van steeds verminderende subsidiëringsmogelijkheden, sponsoring, of zelfs het organiseren van een concert, steeds moeilijker wordt om financieel het hoofd boven water te houden.
Daarom willen wij graag nogmaals een beroep doen op uw hulp. Door deel te nemen aan onze wijnactie haalt u een aantal (h)eerlijke en verassende wijnen in huis, ideaal voor een verfrissende aperitief, een gezellige BBQ, of een zwoele zomeravond.

De positieve feedback die we de vorige jaren op de aangeboden wijnen mochten ontvangen, zetten de kwaliteit van de aangeboden flessen nog eens extra in de verf. Opnieuw hebben we voor u heel zorgvuldig een selectie gemaakt van wijnen die een uitgesproken zomers karakter hebben. Onze traditionele Zuid-Amerikaanse selectie wordt dit jaar afgewisseld met een tweetal wijnen uit de Franse Rhône streek. Uiteraard is ook onze feestwijn, de Spaanse cava opnieuw van de partij. Onderstaand wijnaanbod is er echt één van ontdekkingen, waarbij prijs/kwaliteit steeds centraal staat.

Het bestuur en de leden van Brass Band Leieland

Bestelformulier


Naam & Voornaam 
Adres 
 
 

Email 
Telefoon 
Afhaling 
 
 
Ik kom de wijn ophalen op maandag 11 juni tussen 19.00 en 21.00u
Wijn wordt afgehaald door lid van Brass Band Leieland

 Aantal FlessenPrijsTotaal

Santa Carolina
Chardonnay
Chili
€6.5€0

Santa Carolina
Rose
Chili
€6.5€0

Santa Carolina
Merlot
Chili
€6.5€0

LePlan
Wit
Frankrijk
€7.5€0

LePlan
Rood
Frankrijk
€7.5€0

Norton
Malbec 2014
Argentinië
€8.5€0

Gran Troya
Cava
Spanje
€8.5€0
Totaal€0

Praktisch


De wijnactie van Brass Band Leieland loopt van 24 maart tot en met maandag 4 juni 2018. Op 11 juni is er een afhaalavond voorzien. Op deze avond kunt u een blik achter de schermen van Brass Band Leieland werpen en een kijkje komen nemen hoe het er aan toe gaat tijdens de wekelijkse repetities.

Indien u zelf de wijnen niet kunt ophalen, kan u natuurlijk ook een lid van de band vragen deze voor u af te halen. Het bestelformulier is hiervoor voorzien. Tot slot willen we u er nog op wijzen dat bestellingen enkel worden doorgegeven indien we de betaling ten laatste op 4 juni 2018 ontvangen hebben, dit om voor de hand liggende redenen.

Nogmaals bedankt voor uw gewaardeerde steun! Gezondheid!!